ZET JE EERSTE STAP RICHTING EEN WINSTGEVENDE WEBSITE!

ADVIESGESPREK

Laat hier onder uw gegevens achter en wij gaan samen kijken voor het ontwikkelen van een passende en doelgerichte website voor uw onderneming. Hierbij staan uw ideeën en wensen voorop!

MISSIE

Wij willen graag bedrijven en particulieren voorzien van een professionele en winstgevende website waar ze trots op kunnen zijn. Het is immers het visitekaartje van uw onderneming.

VUL HIER UW GEGEVENS IN & WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP!

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Normaliter kunnen wij standaard websites door middel van templates, als we de door u aangeleverde content hebben ontvangen, vaak binnen enkele werkdagen opleveren. Een website op maat kan een week tot enkele weken duren, afhankelijk van de complexiteit.

  Wij kunnen een logo ontwikkelen die bij u, uw bedrijf en uw doelgroep past. Ook bij het registreren van domeinnamen en het aanmaken van zakelijke e-mail adressen helpen wij u graag. Een domeinnaam krijgt u gratis vanaf het website plus pakket.

  Nee, voor het up to date houden van uw website raden wij u aan om een servicepakket van ons te nemen, zodat u altijd zorgeloos live bent. Indien u zelf technische kennis heeft, staat u vrij het zelf te onderhouden.

  Nee, u zit niet vast aan een contract, de prijzen van onze pakketen zijn éénmalig en zullen daarom ook slechts een keer aan u gefactureerd worden. Indien u kiest voor een servicepakket zal dit wel maandelijks worden gefactureerd en kan ook maandelijks worden opgezegd.

  Statistieken

  Getallen gebaseerd op ondernemers die u voorgingen.

  1
  Tevreden Klanten
  0
  Voltooide Projecten
  1
  Badges Verdiend
  1 K+
  Lines of Code